TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki jättää Aurajoessa rämpivän turkulaisseuran

Myrskyn silmässä jo ennen kauden alkua olleen TPS:n vaikeudet jatkuvat, kun seuran urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki jättää tehtävänsä omasta halustaan. 

– Tämä on raskas päätös, mutta koin etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla, kommentoi Niittymäki seuran tiedotteessa.

– On ollut suuri kunnia päästä työskentelemään omassa kasvattajaseurassa. Haluan kiittää kaikkia niitä henkilöitä, joiden kanssa olen päässyt työskentelemään näiden vajaan viiden vuoden aikana. TPS säilyy sydämessäni ja aion jatkossakin tulla Gatorade Centeriin kannustamaan joukkuetta, jatkaa Niittymäki lausuntoaan seuran sivuilla.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen sanoi, että seura käynnistää rekrytointiprosessin uuden urheilutoimenjohtajan palkkaamiseksi.

Jo ennen Niittymäen päätöstä seurassa on ollut isoa turbulenssia pitkin syksyä. Ennen kauden alkua mediassa oli isosti esillä TPS:n ja Jonne Virtasen välinen riita, kun seura täysin yllättäen hyllytti miehen joukkueesta eikä lopullista päätöstä esimerkiksi palkoista ole vieläkään tullut.

Lisäksi joukkueen pelaaminen sakkaa myös kaukalossa, sillä TPS on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä eikä ole se pystynyt ottamaan kahdeksasta edellisestä ottelusta kuin yhden kahden pisteen voiton, joten tämän päiväinen uutinen ei ainakaan tuonut Aurajoen rannoilla lämmintä etelänpuoleista tuulta vaan kylmää puhuria pohjoisesta.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.