Houston Astros World Seriesiin Natsin kanssa

Houston Astros on edennyt MLB:n finaaleihin eli World Series-sarjaan kukistaessaan New York Yankeesin yhteisvoitoin 4-2.

Viime yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Astros voitti Yankeesin 6-4. Pelin hahmoksi nousi Jose Altuve, kuka iski home runin ottelun viimeisessä inningissä ja toi ottelussa muutenkin taikoja. Myös Yankeesin LeMahieu teki samassa inningissä kahden juoksun home runin.

Embed from Getty Images

Astros oli niskan päällä koko ottelun. Gurriel löi heti ensimmäisessä inningissä home runin ja kotiin tuli kukapa mukaan kuin Altuve ja Bregman. Houston aloitti ottelun todella tiukasti.

Mutta Yankees ei jäänyt tuleen makaamaan. Toisessa inningissä Sánches löi pallon keskelle taakse ja Gregorius toi juoksun Yankeesille. Tilanne oli 3-1.

Neljännessä inningissä Yankees jatkoi kuromista jo 3-2 Urshelan lyödessä home runin.

Embed from Getty Images

Kuudennessa iningissä Bregman löi shortstopin ja kotiin tuli kukapa muukaan kuin Jose Altuve. Tilanne oli Houstonille 4-2.

Sitten päästään yhdeksänteen inningiin, joka oli aivan huikea! Ensin Yankeesin LeMahieu teki tupla Home runin ja tasoitti ottelun 4-4. Tämän jälkeen oli Jose Altuven vuoro lyödä yli 400 feetin home run kotiuttaen yhden, ja se oli siinä!

Houston Astros on edennyt World Series-sarjaan, joka alkaa ensi tiistaina. Ottelusarjassa vaaditaan neljä voittoa ja sen jälkeen mestari on selvillä. Sarja alkaa Houstonin kotistadionilta ja vastaan tulee postseasonin äärettömän hyvin pelannut Washington Nationals.

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.