TENNIS: Kontinen jatkoon Pariisissa John Peersen kanssa

Gamblers tennis 5

Suomen tämän hetken paras tennispelaaja Henri Kontinen on edennyt Pariisin ATP-turnauksessa seuraavalle kierrokselle australialaisparinsa John Peersen kanssa. Kaksikko kukisti turnauksen toisella kierroksella seitsemänneksi sijoitetun parin Raven Klaasen/Rajeev Ram suoraan kahdessa erässä.

Ottelun ensimmäisessä erässä Kontinen ja Peers ottiva yhden tarvittavan syötönmurron ja voittivat erän 4-6. Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi ja se eteni aina tiebrakeen saakka. Suomalaiskaksikko hoiti tiebraken lukemin 4-7 ja samalla koko ottelun 0-2.

Seuraavalla kierroksella Kontinen ja Peers saa vastaansa turnauksen kolmoissijoitetun parin, kuuluisat Bryanin veljekset. Ottelusta on tulossa todella haastava mutta Kontisen tiimillä on täydet mahdollisuudet voittoon. Kontinen ja Peers ovat turnauksessa sijoittamattomia.