Tennis – Emil Ruusuvuori aloitti Bratislavan -turnauksen voitolla

Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori otti puhtaan voiton Kannadan Steven Diezistä (ATP 175) lukemin 6-3, 6-3 Slovakian Bratislavassa pelattavassa Challenger -turnauksen toisella kierrokselle.

Ensimmäisen erän Ruusuvuori voitti yhdellä syötönmurrolla 6-3, mutta erä oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen. Toiseen erään tuli sisuuntunut suomalainen ja Ruusuvuori otti murron heti erän ensimmäisessä pelissä. LIsäksi ,kun miehen oma syöttö kulki kohtuullisen mukavasti karkasi Ruusuvuori nopeassa tahdissa helppoon 5-1 johtoon. Diez taisteli loppuun saakka ja sai vielä otettua yhden murron, mutta tämä ei auttanut taistelussa toisen erän ja ottelun voitosta. Ruusuvuori ratkaisi kamppailun heti heti ensimmäisestä ottelupallosta ja näin toinen erä avauserän tapaan lukemin 6-3 ja koko ottelu siis erin 2-0.

Ruusuvuori on Bratislavan -turnauksen ykkössijoitettu ja hän kohtaa neljännesvälierissä joko Ranskan Arthur Rinderknechin (ATP176) tai Iso-Britannian Liam Broadyn (ATP 184). Lähtökohtaisesti Ruusuvuoren pitäisi tämän tason kaverit voittaa suhteellisen helposti, koska miehen viimeaikainen vire on ollut todella hyvä ja sen mukana on tullut myös hyviä tuloksia.