Suomalaisten osumat eivät kantaneet Coloradoa voittoon Las Vegasista

Coloradon Joonas Donskoi ja Mikko Rantanen olivat näkyvässä roolissa Vegas Golden Knightsia vastaan NHL:n lopputurnauksessa.

Embed from Getty Images

Suomalaisten hyvä peli ei kuitenkaan voittoon asti riittänyt, sillä Vegasin Alex Tuch teki ottelun 4–3 -ratkaisuosuman jatkoajan viimeisillä sekunneilla.

Donskoi teki ottelun toisessa erässä lopputurnauksen toisen maalinsa.

Coloradon J.T Compher sai myös tehotilastoon maalimerkinnän, kun hän tasoitti ottelun minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua Coloradon pelatessa ilman maalivahtia. Kiekon maalin eteen heittänyt Rantanen sai osumaan syöttöpisteen. Rantanen sai syöttöpisteen myös Nathan MacKinnonin tekemään Coloradon avausmaaliin. Rantasella on nyt kasassa kolmesta ottelusta tehot 0+4.

Lopputuloksen myötä varmistui, että Colorado kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Arizona Coyotesin ja Vegas Chicago Blackhawksin.

Lauantain toisessa ottelussa Philadelphia Flyers kukisti Tampa Bay Lightningin 4–1. Nicolas Aube-Kubel iski Flyersille kaksi maalia.

Embed from Getty Images

Flyers kohtaa pudotuspeleissä Artturi Lehkosen, Jesperi Kotkaniemen ja Joel Armian edustaman Montreal Canadiensin, joka teki superyllätyksen karsintakierroksella yllättämällä Pittsburgh Penguinsin otteluvoitoin 3–1.

NHL:n lopputurnauksen ensimmäinen vaihe pelataan loppuun tänään sunnuntaina, kun otteluissa kohtaavat Boston Bruins ja Washington Capitals sekä Dallas Stars ja St. Louis Blues.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.