Mestareiden liigan lauantain kierroksella odotetut voittajat

Mestareiden liigassa oli lauantaina kaksi ottelua, joiden voittajat eivät juuri yllätyksiä tarjoilleet.

Barcelona otti Messin johdolla voiton maalein 3–1 (3–1).

Joukkueiden kohtaamisesta ei tapahtumia puuttunut. Varsinkin avausjaksolla toimintaa riitti yllin kyllin.

Ottelun avausosuma syntyi Barcelonan kulmapotkusta, jonka antoi kroatipuolustaja Ivan Rakitić. Tarkan puskumaalin tilanteesta maalin perukoille asetteli Clément Lenglet.

Ensimmäisestä maalista oli kulunut vain 13 minuuttia, kun Messi taituroi yksin ohi Napolin puolustajien ja laittoi pallon verkkoon.

Messi oli taas vuorossa ja tällä kertaa hän sai hankituksi joukkueelleen rangaistuslaukauksen. Pilkusta maalin sisään tykitti Luis Suárez.

Seuraavaksi Napoli ampui rangaistuspotkusta lukemiksi 3–1.

Toisella puoliajalla ei enää maaleja nähty, vaikka paikkoja molemmille oli vielä tarjolla. Barcelona saa seuraavaksi vastaansa Bayern Münchenin.

Lauantain toisessa ottelussa juuri Bayern oli odotetun vahva Chelseaa vastaan. Joukkue marssi selvään voittoon ja jatkoon lukemin 4–1 (2–1).

Ottelua oli pelattu vajaa kymmenen minuuttia, kun kukapa muukaan kuin Robert Lewandowski pääsi ampumaan rangaistuslaukauksen. Chelsean maalivahti Wilfredo Caballerolle oli annettu hetkeä aiemmin keltainen kortti tilanteesta, jossa Lewandowski oli karkaamassa yksin läpiajoon ja hänet kaadettiin.

Lewandowski ei tilannetta hukannut ja saksalaiset siirtyivät ottelussa 1–0-johtoon.

Chelsean oljenkorret kävivät vähiin mitä pidemmälle ottelu eteni. Ivan Perišić pääsi viimeistelemään ottelun 2–0-maalin Lewandowskin syötöstä.

Puoliajan jälkeen Bayern löi lisää vettä myllyyn. Pelin kolmannen maalin teki Corentin Tolisso. Neljäs ja viimeinen osuma kirjattiin puolestaan kellepä muullekaan kuin Lewandowskille.

Seuraavaksi Mestareiden liigaa nähdään keskiviikkona kun Atalanta kohtaa PSG:n.