Scroll Top

Sunnuntai-illan NHL-otteluissa mukana suomalaisonnistumisia – Kasper Björkqvist onnistui debyytissään

NHL Kiekko

Suomalaishyökkääjä Kasper Björkqvist onnistui maalinteossa NHL-debyytissään sunnuntai-iltana. Björkqvist vastasi Pittsburghin viidennestä osumasta, kun Penguins otti 8–5-voiton San Jose Sharksista. Voitto oli Penguinsille jo kahdeksas peräkkäinen.

Björkqvist heilutti verkkoa jo avauserässä, vain 16:n minuutin pelin jälkeen. Pittsburgh johti ottelua avauserän jälkeen peräti 6–1 ja Zach Sawchenko korvasi maalilla James Reimerin.

Embed from Getty Images

Sharks ei kuitenkaan lannistunut, vaan nousi päätöserässä jopa maalin päähän.

Björkqvist, 24, edusti alkukaudesta AHL-seura Wilkes-Barrea, missä hän iski 17 pelaamassaan ottelussa tehot 2+1. Penguins on monien NHL-seurojen tavoin kärsinyt koronapandemiasta, ja suomalaishyökkääjälle tarjoutui paikka lukuisten poissaolojen takia.

Haula osui Bostonille, Zibanejadille hattutemppu

Myös Erik Haula onnistui maalinteossa Detroitia vastaan. Haula vastasi joukkueensa 2–1-maalista, kun Boston haki Detroitista 5–1-voiton. Osuma oli Haulalle kauden toinen.

New York Rangers oli tyly isäntä Tampa Baylle. Hallitseva mestari taipui toisessa peräkkäisessä tappiossaan Rangersille, tällä kertaa 0–4-lukemin. Joukkueiden perjantainen kohtaaminen päättyi Rangersin 4–3-voittoon.

Rangersin sankariksi nousi ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad, joka onnistui hattutempussa.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.