SULKAPALLO: Suomineidot jatkoon Perussa

Nanna Vainio ja Airi Mikkelä jatkavat Perussa kolmannelle kierrokselle.

Perun kansainvälinen sulkapalloturnaus 2016 14.-17.4. Peru
International Challenge –tason kisa, Palkintosumma: 17 500 dollaria

Parhaillaan on käynnissä Perun kansainvälinen sulkapalloturnaus, jossa ovat mukana Suomesta Airi Mikkelä ja Nanna Vainio. Naisten kaksinpelin osalta tänään, perjantaina pelataan kolmaskierros ja puolivälierät. Turnaus on tasoltaan International Challenge –tasoa ja siihen osallistuu lukuisia huippupelaajia ympäri maailmaa. Molemmat Suomen naiset aloittavat suoraan toiselta kierrokselta.

Airi Mikkelä (mrank 71) kohtasi liettualaisen Akvile Stapusaityten (mrank 79). Naiset pelasivat yhteensä 50 minuuttia ja ottelun voiton vei Mikkelä kolmessa erässä luvuin 21-13, 13-21, 21-11.

– Peli meni hyvin ja olen tyytyväinen, että sain puristettua hyvän voiton. Myönnän kyllä, että alkaa painaa kropassa tämä touhu, mutta hyvin jaksoin silti taas taistella ja keskittyä kentällä, Mikkelä kertaa otteluaan.

– Täällä on todella kuuma ja varsinkin hallissa sisällä on aika tukalaa ja pelaaminen on todella raskasta. Mutta olosuhteet ja kisajärjestelyt ovat tosi hyvät kaikin puolin!, hän kuvailee.

Tänään Mikkelä kohtaa turnauksen kakkossijoitetun Yhdysvaltalaisen Iris Wangin (mrank 34). Mikkelä on kohdannut Wangin viimeksi vuonna 2015 Guatemalan turnauksessa, jolloin nappasi hienon päänahan ja vei voiton Wangista suoraan kahdessa erässä luvuin 24-22, 21-12. Naisten ottelu käydään paikallista aikaa klo 11.45.

Nanna Vainio (mrank 75) kohtasi Perun Camila Duanyn (mrank 302), josta vei voiton helposti suoraan kahdessa erässä luvuin 21-6, 21-11.

– Tänään oli helppo peli. Pelasin keskittyneesti, enkä haaskannut aikaa kentällä. Seuraavaksi paljon kovempi vastus!, Vainio kommentoi.

Vainio kohtaa tänään kolmannella kierroksella turnauksen kahdeksanneksi sijoitetun venäläisen Ksenia Polikarpovan (mrank 48). Vainio on kohdannut Polikarpovan aiemmin kerran, jolloin vei voiton venäläisen keskeytettyä kolmannessa erässä. Voitto tuli Walesin kansainvälisessä sulkapalloturnauksessa vuonna 2015. Ottelu käydään paikallista aikaa klo 11.10.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.