Snookerin Welsh Openin puolivälierissä luvassa tänään huippukamppailu

Snookerin Main Tourilla pelataan tällä hetkellä Welsh Openia. Turnausta on pelattu vuodesta 1992 lähtien ja se oli alussa tarkoitettu vain walesiläisille pelaajille. Sittemmin siitä on tullut yksi kauden ranking-turnauksista. Turnauksella on ollut useita eri nimiä ja yksi eniten voittoja saavuttaneista pelaajista on maailmankuulu Ronnie O’Sullivan. ”The Rocket” on voittanut turnauksen yhteensä huikeat neljä kertaa.

Embed from Getty Images

Tänään Ronnie O’Sullivan saa vastaansa kovan nimen, sillä puolivälierissä häntä vastaan asettuu pelaamaan maailmanlistan 4. Mark Selby.

O’Sullivanin ja Selbyn puolivälierä on päivän ensimmäinen peli ja se on suunniteltu alkavaksi Suomen aikaa kello 14:00. Herrat kohtasivat viimeksi kaksi kuukautta sitten Scottish Openissa, jossa Selby voitti ottelun katkaisufreimin päätteeksi numeroin 5-4.

Embed from Getty Images

Miehet ovat pelanneet vastakkain lukuisia kertoja ja O’Sullivan on voittanut otteluista suurimman osan, 17-10. Kertoimien puolesta O’Sullivan on ottelun ennakkosuosikki, vaikka onkin maailmanlistalla kaksi pykälää huonommalla sijalla, 6. Se tosin johtuu siitä, että hän ei pelaa kaudella lähellekään yhtä montaa turnausta kuin Selby, joten ranking-pisteitä ei ehdi kertymään.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.