Rantanen onnistui, Sarokselle kauden toinen nollapeli

Coloradon Avalanche hävisi Washington Capitalsille 2-3. Mikko Rantanen teki maalin mutta se ei auttanut tällä kertaa joukkuetta voittoon. Syöttäjäksi Rantasen maaliin merkittiin Nathan MacKinnon.

Florida Panthers hävisi Philadelphia Flyersille 2-6. Floridan Aleksander Barkov onnistui maalinteossa mutta se oli laiha lohtu. Kyseessä oli Barkovin kauden 17:s maali. Hän on Panthersin kaikkien aikojen maalintekijätilastossa jaetulla kolmannella sijalla Pavel Buren kanssa.

Buffalo Sabres voitti jatkoajan jälkeen Columbus Blue Jacketsin 4-3. Columbuksen Markus Nutivaara tasoitti ottelun 3-3:een reilu minuutti ennen kolmannen erän loppua. Buffalon Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen joukkueen ensimmäiseen maaliin.

Nashville Predators voitti New York Islandersin puhtaasti 5-0. Nashvillen maalilla Juuse Saros piti nollapelin ja torjui 31 kertaa.

Ottawa Senators voitti Arizona Coyotesin 3-2. Arizonan maalilla Antti Raanta torjui 28 kertaa.

Minnesota Wild hävisi jatkoajan jälkeen New York Rangersille 3-4. Wildin kapteeni Mikko Koivu sai pitkästä aikaa tehopisteen syötettyään ottelun avausmaalin.