SM-liiga – Mikkelin Jukurit vahvisti rivejään KHL:ssä pelanneella hyökkääjällä

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Mikkelin Jukurit hankkinut riveihinsä latvialaishyökkääjä Martins Dzierkalsin. 22 -vuotias laitahyökkääjä on pelannut uransa aikana KHL;ssä sekä pelasi Latvian väreissä viime kevään MM-kisoissa. 

Viime kaudella Dzierkals pelasi KHL:ssä Dinamo Riikan riveissä 42 ottelua tehoin 5+8. Hänet valittiin tammikuussa KHL:n kuukauden tulokkaaksi, joten latvialaisella on potentiaalia onnistua myös liigajäillä. 

Embed from Getty Images

Ennen viime kautta Dzierkals pelasi usean vuoden ajan Pohjois-Amerikan juniori- ja farmiliigoissa. Latvialainen on myös varattu NHL:ään kesällä 2015, kun Toronto Maple Leafs varasi nuorukaisen kolmannen kierroksen varauvuorollaan (num 68).

Jukurien urheilujohtajan Jukka Holtarin mukaan Dzierkals saapuu Liigaan ja Jukureihin ottamaan seuraavaa askelta urallaan, ja samalla mikkeliläisjoukkue saa lisää sisäistä kilpailua laitahyökkääjille.

–  Pelaajalta odotamme Liiga-tason liikettä, luonnetta, pelikäsitystä ja taitoa. Pelaajan uratausta, Riian KHL -joukkueen sisältä saamamme tiedot, Toronto Maple Leafsin kommentit sekä itse näkemämme peliesitykset yhdessä luovat odotuksen, että hän menestyy myös Liigassa kertoi Holtari seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Latvialaishyökkääjä saapui Suomeen sunnuntaina ja liittyy Jukurien joukkueen vahvuuteen heti tänään maanantaina.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.