ÄRSYTETTY JOKERIT VS ÄRSYTETTY SKA

Sekä Jokereilla että SKA:lla on näytönpaikka sunnuntai-illan huippuottelussa. Edelliset kamppailut eivät menneet suunnitelmien mukaan, joten molemmat lähtevät keskinäiseen kohtaamiseen mielenkiintoisista lähtökohdista.

Kuva: Jokerit/Mikko Taipale

Jokerit koki perjantaina Torpedoa vastaan kirvelevän 5-6-jatkoaikatappion johdettuaan kamppailua jo 4-1 ja kolmannessakin erässä 5-3. SKA taas jäi kotihallissaan nollille viime kauden mestari TsSKA Moskovaa vastaan, kun loppuluvut kirjattiin 0-3.

Jokerit tekee kokoonpanoonsa pari muutosta, kun Matias Myttynen palaa riviin ja Janis Kalnins saa torjuntavuoron. Edellisen pelin jäljiltä sivuun jää Teemu Eronen, joten Jokereilla on tänään kokoonpanossaan 13 hyökkääjää ja seitsemän puolustajaa. Erosen lisäksi terveenä sivussa on Mika Niemi. Loukkaantumisten vuoksi vieraskiertueen jättivät väliin Brian O’Neill ja Veli-Matti Savinainen.

Pietarissa pelataan tällä kaudella 26 metriä leveässä kaukalossa, joka tuli Jokereille tutuksi jo harjoitusturnauksessa elokuun lopussa. Kolmen pelin vieraskiertueella Tsherepovetsissa aski oli 28 ja Nizhni Novgorodissa 30 metriä leveä, joten helsinkiläiset ovat saaneet sopeutua erilaisiin olosuhteisiin.

Sarjataulukossa tilanne on vielä hyvin tasainen, sillä SKA on läntisessä konferenssissa kuudentena saalistettuaan viidestä pelistä kuusi pistettä. Jokerit on pelannut saman määrän otteluita ja on kahdeksantena viidellä pisteellä. Lännen ykkönen on hieman yllättäen Vitjaz, joka on kuudesta pelistään voittanut viisi.

Jokereiden ja SKA:n välinen ottelu alkaa klo 17.00.

Jokereiden kokoonpano:

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 11 Steve Moses
48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin (C) – 9 Ahti Oksanen
41 Antti Pihlström – 36 Matias Myttynen – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö (A)
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.