Scroll Top

E-SPORTS: Haastattelussa Slaava ”Twista” Räsänen

slaava

iGame pelasi 9-11 joulukuussa WESC turnauksessa kiinassa.

SlaavaTwista”Räsänen on iGamen kokoonpanossa valmentajan roolissa joka toimi ensimmäistä kertaa joukkueen valmentajana WESC turnauksessa 9-11 joulukuussa.

iGame hävisi välierässä  WESC turnauksessa Kiinalaiselle VG.CyberZenille 2-1 kiinassa jonka seurauksena joukkue joutui pronssiotteluun.

-Ensimmäinen kartta Dust 2 meni aika yksipuoleisesti meidän eduksemme, emme saaneet paljon vastarintaa kyseisessä kartassa voittaen 16:4. Toisessa kartassa Trainissa alkumme jumittui emmekä saaneet eriä, 4 erää terroristi puolella meille oli pettymys. Myös CT puolella hävisimme muutamia eriä huonoon tiimipelaamiseen. Kolmas kartta oli nuke mitä emme kerinneet harjoitella yhtään mutta käytiin vähän sitä läpi, VG oli kumminkin paljon parempi ja voitti kartan juosten. Hävittyään myös 6/6 pistoolieristä ei ole ideaalinen tilanne näin isossa ottelussa, esim trainissa yksikin pistoolierä olisi voinu kääntää pelin meille.

iGame otti pronssia Kiinalaista Tyloo joukkuetta vastaa joka oli yksi ennakkosuosikeista.

Tyloo ottelu alkoi samoin kuten VG:tä vastaan. Voitimme ensimmäisen kartan Cachessa ilman vastarintaa. Cobblestone oli huomattavasti parempi kartta tyloolle ja Nukessa oltiin molemmat aika samalla lähtöviivalla. Ottelussa tuli muutamia todellä huonoja eriä johtuen sitten focuksesta tai muusta mutta voitto on voitto

iGame pääsi Kiinassa kolmannelle sijalle ja ottaen 29,000 tuhatta dollaria.

-Olemme tyytyväisiä turnaukseen vaikka parempaan olisimmekin pystyneet. Joukkue on kumminkin pelannut vasta reilun viikon niin siihen nähden 3 sija on tyydyttävä.

Räsäsen kertoo seuraavasta turnauksesta

Seuraava turnauksemme on 1.5 miljoonan dollarin turnaus kiinassa jonne lennämme 8. päivä tammikuuta. Kovaa harjoittelua ja petraamista on tiedossa.

iGamen nykyinen kokoonpano

Saku ”SAGGERTON” Jokinen
Jesse ”Zehn” Linjala
Eetu ”sAw” Saha
Sami ”xseveN” Laasanen
Lasse ”ZOREE” Uronen

Slaava ”Twista” Räsänen (Valmentaja)

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.