KÄSIPALLOVIHJE: Atlas isännöi Dickeniä

Paljon on vettä ehtinyt virrata Vantaanjoessa kun viimeksi ollaan päästy puntaroimaan käsipalloliigaa mutta tänään betsaajia ja käsipallon ystäviä hemmotellaan kahdella eri ottelulla. Gee pureutuu tiukkaakin tiukempaan Atlas – Dicken -otteluun.

Dicken on viime vuosina ollut SM-liigassa aina toisena ja välillä ensimmäisenä taistellen kullasta vain ja ainoastaan Riihimäen Cocksin kanssa. Nyt Dicken on kuitenkin poikkeuksellisessa tilanteessa, sillä joukkue on vasta kolmantena ja sarjataulukosta löytyy jo kolme tasapeliä ja yksi tappio kun Cocks pelaa puhtaalla pelillä ja on liigassa ykkösenä. Tällä kaudella Dickeniä haastaa tosissaan juuri Atlas ja BK-46.

Atlas on sarjataulukossa neljäntenä kolme pistettä Dickenin perässä. Joukkue on ollut koko kauden pirteä ja kotonaan se on haalinut neljä voittoa viidessä pelissä.

Ottelun kulmakivenä tulee olemaan Atlaksen tämän kauden pelitaktiikka. Joukkue pelaa todella hyökkäysvoittoista peliä mutta se tarkoittaa kovempia joukkueita vastaan samalla sitä, että omissa soi tiheään tahtiin. Dicken osaa hyökätä ja käyttää paikat hyödykseen kuten näköjään Atlaskin tällä kaudella, joten Gee odottaa ottelusta lähes 60:n maalin peliä.

Atlas on laitettu underdogiksi otteluun mutta Geen mielestä ottelun voimasuhteet on 50-50.

KÄSIPALLO, SM-LIIGA

Atlas – Dicken
Kello 19:00

Over 51.5 @ 1.85 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.