Seattle Sounders voitti sunnuntaina jalkapallon Pohjois-Amerikan MLS-liigan mestaruuden

Seattle Sounders voitti jalkapallon MLS-liigan mestaruuden. Seattle otti historian toisen mestaruutensa voittamalla kotikentällään pelatussa loppuottelussa Toronto FC:n 3–1.

Ottelu oli tauolla tasatilanteessa 0–0, mutta toisella puoliajalla Seattlesta sen puolustajat nousivat ratkaisijoiksi. Ensin hollantilainen Kelvin Leerdam teki ottelun avausmaalin 57. minuutilla. Vajaat 20 minuuttia myöhemmin Victor Rodriguez laukoi 2–0-maalin takakulmaan. Raul Ruidiaz ratkaisi ottelun 3–0-osumallaan. Jozy Altidore teki lopussa Toronton ainoan maalin.

Seattle voitti ensimmäisen mestaruutensa vuonna 2016, jolloin se voitti finaalissa niinikään Toronton.