NHL:n sunnuntaikatsaus

New York Rangers kohtasi Florida Panthersin Madison Square Gardenissa. Ottelusta tuli varsin maalirikas ja Florida korjasi voiton lukemin 5-6 voittolaukausten jälkeen. Suomalaisista Aleksander Barkov teki tehot 1+1 ja venytti maaliputkeaan nyt viiden ottelun mittaiseksi. Myös Kaapo Kakko onnistui maalinteossa ja muutenkin Kakko pelasi ehjän pelin. Kakko pääsi ampumaan voittolaukauksiakin ja oli Rangersin kolmesta pelaajasta ainoa kuka onnistui yrityksessään.

Winnipeg Jets voitti Dallas Starsin jatkoajan jälkeen 3-2. Patrik Laine teki joukkueensa ensimmäisen maalin. Dallasilta Esa Lindell antoi syöttöpisteen toisessa erässä. Miro Heiskanen ei saanut tehopisteitä tällä kertaa.

Detroit Red Wings voitti Vegas Golden Knightsin 3-2. Ottelun ainoa suomalainen, Detroitin Valtteri Filppula ei saanut tehomerkintöjä. Filppula pelasi noin 16 minuuttia.

Boston Bruins taipui voittolaukausten jälkeen Philadelphia Flyersille 2-3. Tuukka Rask oli Bostonilla luukkuvahtina.

Chicago Blackhawks voitti Toronto Maple Leafsin 5-4. Chicagon Olli Määttä eikä Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen eivät tehneet tehopisteitä.

Anaheim Ducks taipui kotonaan Edmonton Oilersille 2-6. Oilersin Connor McDavid teki kypärätempun. Oilersin maalilla Mikko Koskinen poimi 31 torjuntaa.