Salibandyliiga: Kärkiryhmät Happee ja SPV epäreilun etevinä

Salibandyliigan kärkijoukkueet näyttivät tänään tasoaan kun ykkönen Happee pieksi kotonaan NST:n 12-4 ja kakkonen SPV vieraissa Kooveen 9-4. Happee johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla SPV:hen, josta ottelun vähemmän hangannut SSV on kahden pisteen päässä.

NST ehti käväistä Jyväskylässä 0-1-johdossa, mutta mestarit näyttivät kaapin paikan vielä ennen ensimmäistä erätaukoa. Sen koittaessa Happee johti nimittäin 6-1 Juuso Heikkisen sekä Jami Mannisen maalattua kahdesti ja puolustajien Kaapo Savinaisen sekä Jaska Kuneliuksen kerran. Veli-Matti Hynynen kokosi tehot 4+1 ja Petri Kauko 0+4.

Tampereen ottelu oli kaksijakoinen kun vielä toisen erän puolivälissä Matias Lintula vei Kooveen 4-3-johtoon, mutta pelin toisen puolikkaan jyräsi SPV 0-6. Vieraiden ahneimmiksi nousivat Mikko Kohonen (2+1) ja Sami Koski (1+2).

Lauantain kolmannessa ottelussa Westend Indians nousi neljän pisteen päähän play off -viivasta kaataessaan kotonaan OLS:n 6-4. Markus Markkola laukoi hattutempun ja Eino Pesu syötti kolme osumaa.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Josba – TPS, SalBa – Oilers, NST – OLS ja Happee – Tapanilan Erä.