Salibandyliiga joulutauolle Nokian KrP:n vierasvoitolla Westend Indiansista

F-liigan miesten sarjassa pelattiin ennen joulunviettoon hiljentymistä vielä yksi ottelu. Siinä Nokian KrP löi vieraissa Westend Indiansin 8-7 ja nousi Oilersin ohi sarjakakkoseksi Classicin kantaan.

KrP:n Joona Rantalalla oli varaa hukata jo ensimmäisellä minuutilla rangaistuslaukaus, kun perään Henri Johansson, Jalo Kouvonen ja Mikko Laakso laukoivat nokialaisille kahdeksassa minuutissa kolmen maalin johdon. Ilman ykköstähteään Aaro Astalaa taistellut Indians nousi kuitenkin, ja kahden erän jälkeen oltiin jo tasalukemissa 5-5. KrP repi ratkaisevan eron kolmannessa erässä, kun Henri Johansson osui kahdesti ja Anton Roth kerran muuttaen tilanteeksi 5-8. Samuli Alaluusua ja Eetu Nykänen kavensivat vielä kotijoukkueelle, mutta kelloon jääneet 28 sekuntia eivät enää riittäneet tasoitukseen. Joukkueiden illan tehomiehet Samuli Alaluusua ja Henri Johansson kokosiat kumpikin kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

Vielä yksi ottelu pelattiin myös naisten tasolohko B:ssä, jossa Pirkat kaatoi kotonaan Steelersin 8-4. Sitkeä Steelers käväisi kolmesti johdossa ja nousi vielä kolmannessa erässä tasalukemiin 4-4 ennen kuin Pirkat karkasi. Viivi Tiilikainen laukoi voittomaaliksi jääneen viidennen osuman, Henriikka Järvi osui ylivoimalla 7-4 ja Pinja Myllymäki nosti vielä loppunumerot tyhjiin. Myllymäki oli kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään tutusti joukkueen tehotar.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.