Jokerit hakkaa päätään seinään pandemian kanssa – useita pelaajia jälleen karanteenissa ja ensimmäinen tappio Vitjazille

Pandemia on riepotellut Helsingin Jokereita kovalla kädellä koko kauden ja jälleen tänään, kun joukkue kohtasi Vitjazin vieraskaukalossa, lukuisia pelaajia ja valmennusjohtoa oli Suomessa karanteenissa.

Jokerit kärsi ottelussa 2-1 -tappion ja häviö oli joukkueelle kolmas putkeen.

Heti toisen erän alussa Aleksandr Sjomin iski kiekon komeasti maalin kattoon. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue siirtyi jo 2-0 -johtoon.

Jokereilla oli koko ottelussa loistavia paikkoja päästä peliin mukaan, mutta kiekko kimpoili ulos joko Vitjazin maalivahti Anton Todykovista tai tolpista. Vasta reilut viisi minuuttia ennen ottelun loppua Marko Anttila karkasi laidalta puolittain läpi ja laukoi tarkasti 2-1 -kavennuksen.

Vitjazin tolppien välillä Todykov torjui ottelussa peräti 52 kertaa.

Vajaamiehitteisellä helsinkiläisryhmällä on palautumisaikaa 22 tuntia ennenkuin ryhmä astelee kivikon Moskovan Dynamon vieraaksi.