Scroll Top

REYNA-BLOGI: Aurinko paistaa padel-kentillä aina!

IMG_6252

Tässä blogissa ”Piukku Padel” tulee jakamaan kanssanne padel-kokemuksia sekä kertomaan Espanjan toiseksi suosituimmasta lajista, joka tekee kovasti tuloa Suomeen. Olkaamme hyvä ja annetaan estradi nyt ja tulevaisuudessa Piukulle.

Elämäni ensimmäinen kokemus PADELISTA oli viime vuosituhannelta kun näin Tenis Center Maspalomasissa (Gran Canaria Maspalomas) neljän iloisen, rennon ja höpöttelevän naisseurueen kantavan mukanaan ”hassun” pieniä mailapusseja. Näky oli niin mieleenpainuva, että se jäi ikuisesti mieleeni. Tuona hetkenä en tiennyt ”pienistä mailoista” yhtään mitään enkä ollut nähnyt kenttiä, vaikka työskentelin ko.clubilla.

Sanonta: ihminen tietää ja näkee, mitä haluaa- pitää paikkaansa. Tästä meni muutama viikko, kun hyvä ystäväni Pedro kysyi minua pelaamaan PADELIA. Kysyin, mitä se on? Ensin luulin sen olevan korttipeli ja kerroin, etten osaa. Pedro nauroi ja sanoi, että PADEL on maailman hauskin ja sosiaalisin maila-pallopeli. Niinpä menin kolmen canarion (paikallisia miehiä) kanssa omituisen näköiseen betonihäkkiin. Ensimmäinen ajatukseni oli, että tässähän ei liikuta juuri ollenkaan, kun kenttä on näin pieni. Ei mennyt aikaakaan, kun sain huomata olevani täysin väärässä!

Kuva: Taustalla näkyy kenttä, josta Piukun padel -harrastus sai alkunsa
Kuva: Taustalla näkyy kenttä, josta Piukun padel -harrastus sai alkunsa

Tunne, kun seisoin aina väärässä paikassa nurkassa tuntuu vieläkin selkärangassani. Luulin tennistaikurina osaavani pelata, mutta liikuin kentällä hassusti ja canariot juoksuttivat minut täysin puhki. Ihanan karmiva kokemus fyysisesti rautaisessa kunnossa olevalle. Muistan vieläkin loppupelit clubilla ja ”tuliset pakaralihakseni” tuolilta ylösnousseena.

Ihastuin PADELIIN kertaheitolla ja siitä alkoikin melkoinen matka, joka jatkuu nyt ja tulevaisuudessa ympäri maailmaa! Tulen jakamaan tämän kokemuksen kanssanne.

Kuva: Helsingin Viikkiin juuri avattu panorama padel-kenttä
Kuva: Helsingin Viikkiin juuri avattu panorama padel-kenttä


ProPADEL
Piukku ”Reyna” Kopiloff
piukku@propadel.fi
+358 50 548 14 84

propadel.fi
FB: Propadel

Aurinko paistaa PADEL-kentillä aina – 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.