MLB: Los Angeles Dodgers

la_1200x630

Los Angeles Dodgers

Dodgersin viime kauden saldona oli 91 voittoa, 71 häviötä, National League Westin voitto jota seurasi häviö Cubseille NLCS:ssä.

la_1200x630

Dodgersien kokoonpano ei ole muuttunut radikaalisti sitten viime kauden ja miksipä olisi. Joukkue pärjäsi kohtalaisesti ansaiten neljännen peräkkäisen NL westin voiton. Cubseja vastaankin Dodgers menestyi kohtalaisesti, napaten kaksi voittoa ennen kuin Cubs onnistui saamaan voittoputken päälle voittaen loppujen lopuksi World Seriesinkin. Viime kaudella joukkuetta riivasivat loukkaantumiset ja olisi pienoinen ihme jos tällä kaudella ei menisi paremmin. Dodgersin rosteri, ja sen nuorimmatkin pelaaja, ovat jo kokeneita post season veteraaneja joten ensi kaudelta on lupa odottaa hieman parempaa menestystä kuin viime kaudelta.

Kokeneista veteraaneista re-signattiin Kenley Jansen (pienenä yllätyksenä miehestä kuoriutui ihan pelaaja viime kaudella. Hyvät suoritukset bullpenissä ja onnistumiset post seasonilla painoivat varmasti joukkueen päätöksessä), Justin Turner, Rich Hill ja Chase Utley. Yasiel Puigille taas tuleva kausi tulee olemaan viimeinen mahdollisuus näyttää oliko hän vain tähdenlento 2013-2014 vai löytyykö miehestä ainesta kunnon tähdeksi. Miehen vaatimukset helikopterikuljetuksista kentälle, lapselliset kiukuttelut ja toisaaltaan myös loukkaantumiset ja epätasaiset suoritukset saattavat osoittaa että liikaa ja liian nopeasti koituu tämänkin lupaavan nuorukaisen kohtaloksi…viime kaudellahan mies komennettiin ”farmiin” eli triple-A:han kasvamaan hetkeksi.

Embed from Getty Images

Lyöjäosastolla Dodgersista löytyy kovan kaliberin kavereita. Yasmani Grandal, Justin Turner, Corey Seager, Joc Pederson kaikki löivät yli 25 homerunia viimekaudelle, Adrian Gonzalez kuuluu samaan kovaan porukkaan vaikka löi vain 18.

Syöttäjä osastolla löytyy koko lajin kuningas Clayton Kershaw, joka pysyessään terveenä, on LA:n kovin ase. Maeda, Hill, Urias, Wood ja mahdollisesti Ryu(riippuen sairastelusta) tarjoavat hyvää ja suht tasaista suorittamista kautta linjan. Jos loukkaantumisilta vältytään, Dodgersin kauden ainut heikko kohta tulee olemaan bullpen joka lepää pitkälti Jansenin, Striplingin ja Baezin harteilla. Toivotaan Romon, joka siirtyi arkkivihollisen Giantsien, riveistä Dodgersiin tuovan uutta piristystä ja tasaisuutta bullpenin pelaamiseen.

Embed from Getty Images

Viime kaudeksi puikkoihin hypänneen valmentaja Dave Robertsin johdolla Dodgers tulee erittäin todennäköisesti viemään taas NL Westin voiton, mutta kuinka pitkälle sen jälkeen mennään, vain aika näyttää.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.