Scroll Top

OPAS: Miten Geen ja vedonlyönnin kapulakieltä tulkitaan?

TWITTER

Small PG: Maria Saal – Volkermarkt 2 @ 2.6 (Landesliga) taken here bit.ly/GWilliamhill #pregame #Footballtips #bettingtips #Austria

 

MEDIUM IP: Baseball, Twins-Reds, total hits over 19.5 @ 2.20 taken here bit.ly/Gee888 #bettingexpert #inplay #MLB #MLBfi

 

Medium IP: Pahang-Melaka o1.5b @ 2.05 (Malaysia, 0-0 HT) taken here bit.ly/GWilliamhill #INPLAY #Footballtips #bettingtips #Malaysia #superleague

FACEBOOK

ITÄVALTA, REGIONNAL LIGA CENTRAL

LASK Junior – Stadl Paura
Kello 16:00

LASK Junior -1 @ Paras kerroin 2.10 löytyy osoitteesta Superlenny

 

Siinä on erilaista lääkärinkieltä neljän eri kohdan verran! Mikä on homman nimi? Kyseessä on Geen antamia vedonlyöntivihjeitä sekä Twitteriin että Facebookiin! Tämä tarina sai alkunsa vappuyönä kun Geeltä tultiin kahden herrasmiehen voimin kysymään, miten tipsejä luetaan? Kysymys oli siinä mielessä yllättävä, että Geen itse ja tipsaajien pelatessa jo lähes 20 vuotta kaikki vaikuttaa arkiselta ja itsestään selvältä. Samoin radiologin sääennustus on ortopedille helppoa luettavaa mutta potilas ei tajua siitä hevon persettä! Gee suhtautuu asiaan sen vaatimalla vakavuudella, sillä näitä tekstejä kirjoitetaan teille hyvät lukijat, ei Geelle! Avataan paketti ja katsotaan mitä se syö!

Kaikissa tipseissähän pääpointti on luonnollisesti se, mitä pitäisi lyödä. Lisukkeena Geen Twitterissä ja kohta Facebookissakin on todennäköisyys millä varmuudella, no lähinnä fiiliksellä kohdetta kannattaa panostaa. Kukaan uskottava tipsaaja ei sano varmasti osuvia kohteita. Kyseessä on vedonlyöntimaailmassa ikuisesti liikkuva scheisse, jolla ei ole realismin kanssa mitään tekemistä. Gee pääsee sisäpiiritiedolla ja hirveällä työmäärällä maksimissaan kohteisiin, jotka mainitaan largena ja kyseessä on noin yhdeksän kertaa kymmenestä osuva tipsi. Geen Twitterissä on noin 13k julkaisua ja large-tipsejä on jaettu historian saatossa alle kymmenen. Kyseessä on siis äärettömän harvinainen vihje ja silloin Gee panostaa itse todella isosti.

Aloitetaan Twitter-tipsin avaaminen sana kerrallaan niin saadaan vähän lihaa luiden ympärille, ettei tämä mene ihan puuromaiseksi jauhamiseksi.

Ensin ilmoitetaan kohteen osumatodennäköisyys ja sitä kautta panostuksen määrä. TINY, SMALL, MEDIUM, LARGE! Tässä on pohdittu nyt neljä tuntia, miten kyseisen osumatodennäisyyden avaa selkokielelle ja se on vaikeaa, liki mahdotonta. Yleisemmin käytettyjä ovat SMALL ja MEDIUM. TINYN ja LARGEN avaaminen on helpointa sillä silloin panostetaan joko todella vähän tai todella paljon suhteessa pelikassan kokoon. Lähtökohtana on, että LARGE osuu aina mutta varmaa avantoa ei olekaan, tämä on vedonlyöntiä. Kannattaa siis aina kyseenalaistaa tipsi ja lyödä lopulta sen oman fiiliksen kautta kun on tutkinut ensin kohdetta itsekin. Gee antaa edelleen aina arvion, ei ikinä eikä koskaan varmaa lupausta osumisesta! SMALL lätkäistään lappuun usein ja kyseessä on kohde, jonka seurassa jännitetään ja yritetään osua oikeaan! MEDIUMISSA on lähtökohtana, että kohde osuu ja tuolloin Gee itse on panostanut jo kohtalaisen paljon. MEDIUMIT ovat ehkä mielenkiintoisia seurattavia, sillä niitä kylvetään kohtalaisen paljon ja osumaprosentti on korkea.

Jos minulla on pelikassassa 100€ ja annatte MEDIUM-vihjeen, paljon panostan?

Et tule Geen historian aikana koskaan saamaan kysymykseen vastausta! Lyöt vain ja ainoastaan oman harkinnan mukaan sen panoksen, joka sinulla on vara menettää pahimmassa tapauksessa!

Eli kiteytettynä kyseessä on Geen mielipide ja Geen oma panostus kohteeseen. Tee itse aina lopulliset päätökset ja pelaa järjellä, siinä koko epistola tiivistettynä!

PG ja IP? PG eli Pre Game eli ennen ottelua annettava etukäteisvihje. IP eli In Play eli ottelun aikana annettava vihje. Huomioi In Playssa se, että tipsi on voimassa muutamia minuutteja. Eli jos päätät pelata ja haluat seurata Geen tipsejä niin päivitä Twitteri usein ja lyö heti kun tipsi tulee! Esimerkiksi IP over 2.5 on voimassa, sanottakoon nyt vaikka viitisen minuuttia. Sen jälkeen tipsi on taru, joka on joskus kerrottu!

Pysytkö mukana? Loistavaa! Nyt olemme kohdassa SMALL IP: eli pienehköllä pelin aikana lyötävä kohde! Jatketaan matkaa…

Seuraavaksi kerrotaan se mikä on kohteemme. On tipsaajasta kiinni miten kohde ilmoitetaan ja silti kohde saatetaan ilmoittaa useammalla tavalla kuin kahdella. Tärkeintä on, että Gee antaa niin selvän tiedon kohteesta, että sen etsimiseen ei kulu kuin selaamisen verran aikaa. Mikä tai mitkä joukkueet pelaa ja missä liigassa. Esimerkkinä SMALL IP: HIFK – KalPa (Liiga)… Näin löydät kohteen helposti ja kertoimet aukeaa nenäsi eteen. Joskus ilmoitetaan vain kohteen kotijoukkue ilman liigaa mikä on Geeltä paha tapa, hyi hyi. Näin joudutte selaamaan joskus todella pitkää live-kohteiden listaa ja etsimään joukkueen ja pelin. PG tilanteissa asia on vielä ongelmallisempi kun esimerkiksi Saksassa saattaa olla 14 liigaa, joista lähteä kaivamaan kohdetta. Ei mitään järkeä! Gee lupaa näillä puheilla ilmoittaa kotijoukkueen, vierasjoukkueen ja liigan mitä pelataan!

Seuraavaksi ilmoitamme sulkeissa, paljon peliä on pelattu ja mikä on tilanne. MEDIUM IP: Real Madrid – Atletico Madrid (25’ 0-0)… HT tarkoittaa luonnollisesti half time eli puoliaika.

Kaikki mukana? Hyvä, kirjoittakin meni jo sekaisin puoli tuntia sitten!

Täm jälkeen liirum laarumit on takana ja on aika ilmoittaa, mitä tullaan lyömään! Rivillä lukee yksinkertaisesti se, mitä sinne lapulle laitetaan. SMALL PG: MLB St.Louis Cardinals – Oakland Athletics over 7.5…. Näin ollen Gee suosittelee SMALL-panoksella edellä mainittuun peliin yli 7.5 juoksua.

Tämän jälkeen ilmoitamme parhaan kertoimen, minkä olemme löytäneet kannattamistamme bookereista (bookeri=vedonlyöntiyhtiö). Tipsien minimikerroin on 1.70. Matemaattisesti on todistettu, että alemmat kertoimet eivät vastaa riskiä, minkä kohde tarjoaa!

Nyt olemme jo loppusuoralla! Olemme vaiheessa MEDIUM IP: Lakers – Bulls NBA (puoliaika 47-52) game total points over 205.5 @ 1.95 (kerroin)…

Enää ilmoitamme, mistä kyseinen paras kerroin löytyy ja lätkitään perään hashtageja vähintään kymmenen! Comprendo, se oli siinä, kysyttävää? Nyt tipsimme Twitterissä näyttää tältä Medium IP: Pahang-Melaka o1.5b @ 2.05 (Malaysia, 0-0 HT) taken here bit.ly/GWilliamhill #INPLAY #Footballtips #bettingtips #Malaysia #superleague

Huomioi, että tipsaajasta ja tipsaajan muistista riippuen esitettyjen asioiden järjestys saattaa vaihdella.

Twitterissä kerrottu tipsi tuli esiteltyä siinä! Muistakaa aina, että Geen sivuilla tai inboxissa saa kysyä koska vaan mieltä askarruttavista asioista! Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan mutta tyhmiä vastauksia on muttat no worries, ne laputetaan sivuun keltaisella tai punaisella kortilla!

Facebookin tipsin ymmärtää jokainen, pakko ymmärtää! Mitä, missä, milloin?

Se raamattu oli siinä! Toivottavasti jokainen pysyi mukana. Mainittakoon vielä se, että Suomen ihanasta Monopolista et tule live-kohteita löytämään ja tuskinpa pre game -tipsiäkään. Rohkeasti avaamaan pelitili ulkomaille, Geen listaamat bookerit ovat turvallisia.

Pelionnea ja -iloa kaikille!

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.