Nokian KrP:lle kahdeksannessa ottelussa jo seitsemäs voitto

Salibandy1

Nokian KrP nousi F-liigassa kolmanneksi, kun se otti kahdeksannessa ottelussaan jo seitsemännen voittonsa kaatamalla kotonaan PSV:n 6-5. Lauantain muut voittajat olivat OLS ja Oilers.

Nokialaiset tarjoilivat Peliveljille shokkialun, kun jo 11 minuutin kohdalla Morics Krumins laukoi KrP:n alivoimalla 4–0-johtoon. SPV kavensi ennen taukoa kahdesti, mutta toisen erän alkuun Joona Rantala iski tilanteeksi 5-2 ja erän puolivälissä Valtteri Viitakoski voittomaaliksi jääneen 6–2-osuman. Neljä minuuttia ennen ottelun loppua KrP johti vielä 6-3, mutta Ville Kuuselan ja Jari Hankkion SPV:lle kuudella viittä vastaan laukomat kavennukset sähköistivät lopun. Viimeiset puolitoista minuuttia Jesse Kanerva isäntien maalissa kuitenkin naulasi luukkunsa kiinni. Nokian Henri Johansson (1+2) ja SPV:n Jari Hankkio (2+1) olivat ottelun kolmen pisteen miehet.

OLS palasi viime viikonlopun kahden kotitappion jälkeen voittajaksi kaatamalla vieraissa Tiikerit 6-4. Oululaiset johtivat pelin puolivälissä 4-1 ja vielä viisi minuuttia ennen loppusummeria 5-2, mutta Kevin Starck ja Christian Remes nostivat Tiikerit vain 12 sekunnin välein syntyneillä osumilla maalin päähän. Heti seuraavassa vaihdossa Joni-Arttu Sieppi kuitenkin sinetöi illan hattutemppunsa laukomalla oululaisittain vapauttavat loppunumerot. Kolmen maalinsa lisäksi Sieppi syötti yhden OLS:n osumista.

Justus Kainulainen latoi viisi maalia ja Rasmus Kainulainen kokosi tehot 2+1, kun eilen EräViikingeille taipunut Oilers murjoi tänään vieraissa Steelersin 13-5. Loukkaantumisestaan toipunut Jasper Juuti teki paluun Öljymiesten kokoonpanoon, ja kolmosviisikon puolustaja Topias Ilmivalta teki debyyttinsä espoolaisten aloittavassa kokoonpanossa.