Jokerit kohtaa Admiral Vladivostokin lauantain vierasottelussaan klo 10.00 Suomen aikaa

Janne Juvonen Jokerit

Venäjän Kaukoidän kiertue alkoi torstaina 1-2-voittomaalikilpailutappiolla Amuria vastaan. Tunnin lentomatka etelään toi joukkueen Vladivostokiin, jossa joukkue pyrkii katkaisemaan viiden peräkkäisen vierastappion putken. Sijoitus on läntisessä konferenssissa edelleen toinen, mutta mahtivireen löytänyt SKA alkaa karata.

Kokoonpanoonsa Jokerit tekee kaksi muutosta sitten torstain. Janne Juvonen on tolppien välissä, kun viisi viime peliä pelannut Anders Lindbäck saa huilivuoron. Puolustukseen palaa Kivistö ja ottaa tutun paikkansa Niklas Frimanin viereltä. Hyökkäys jatkaa samassa muotissa kuin edellispelissä.

Nicklas Jensenille päivän ottelu on 200:s runkosarjapeli jokeripaidassa KHL:ssä. Tanskalainen on tehnyt pelaamissaan otteluissa 81+64=145 pistettä. David Sklenicka taas pelaa tänään sadannen runkosarjaottelunsa Jokereissa ja KHL:ssä. Tshekin tehot ovat 10+19=29.

Vastustaja Admiral lähtee kamppailuun kolmen perättäisen kotitappion rasittamana. Viimeksi torstaina joukkue hävisi Barys Nur-Sultanille 1-4. Sitä ennen Dinamo Minsk ja TsSKA Moskova hakivat pisteet Vladivostokista. Admiral on idässä viimeistä edellisenä.

Jokerit on vieraillut Vladivostokissa viidesti ennen lauantain ottelua. Kolmesti tuloksena on ollut tappio ja kahdesti voitto. Ensimmäinen peli vuonna 2015 päättyi selviin 6-1-lukemiin Jokereiden eduksi, mutta sittemmin on ollut tasaisempaa. Kaikkiaan KHL-ajan pelit ovat menneet voitoin 8-3 Jokereiden nimiin.

Lauantain ottelu pyörähtää käyntiin jo klo 10.00 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
33 Markus Hännikäinen – 11 Kalle Kossila – 77 Teemu Turunen
13 Julius Junttila – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

30 Janne Juvonen (39 Anders Lindbäck)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.