Nokian KrP:llä hukkareissu Seinäjoelle – SPV karkasi heti avauserässä

Salibandy naiset sb

Lauantaina sarjakakkonen Oilersin vieraana murskatappion kärsinyt SPV kosti kokemuksen taulukon kolmoselle, kun Nokian KrP sai taipua Seinäjoella 8-2. Voitto oli Peliveljille kauden ensimmäinen nokialaisista ja katkaisi KrP:n viiden ottelun voittoputken.

SPV tuli heti avauserään selvästi vieraita terävämpänä, ja tulos näkyi taululla. Maltillisesta pallonpidosta omalla alueella kasvaneet hyökkäykset toivat nopean kahden maalin johdon, ja erän toisella puolikkaalla iski Juuso Keskinen kahdesti. Ensin napsui vapaalyönnin jälkeen keskeltä sektoria, ja 4–0-maalin Keskinen teki ryöstettyään pallon Nico Jonaesonin lavasta KrP:n maalin edessä. Nokialaisten terävä tulo tauolta ja Joonatan Kovasen kavennus antoivat lupauksia momentumin kääntymisestä, mutta toisin kävi. Jeri Heikkilä linkosi etuyläkulmaan tilanteeksi 5-1 ja vielä laidassa karkuun vartijoiltaan kiepsahtanut Konsta Haukkala oman nousunsa kruunuksi alakulmaan jo 6-1. KrP kykeni kolmannessa erässä vielä Juuso Aholan irtopallosta sijoittamaan kavennukseen, mutta vieraiden yrittäessä riskillä löivät Konsta Haukkala ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo vielä vuorollaan pallon tyhjiin.

Sarja jatkuu keskiviikkona otteluilla Happee–Classic, Nokian KrP–LASB ja TPS–Westend Indians.