Leijonat voitti Ruotsin EHT:n päätösottelussa

Leijonat sijoittui toiseksi Helsingissä pelatussa EHT-turnauksessa. Sunnuntain päätöskamppailussa Leijonat oli Ruotsia parempi 2-1 (1–0, 1–1, 0–0).

Suomen maaleista vastasi Mikko Lehtonen ja Miro Aaltonen. Ruotsin ainokaisesta vastasi Olle Alsing. Suomen maalia vartioi Harri Säteri.

Ottelun kolmannessa erässä nähtiin videoiden pinnalle nostanut tuomarifarssi. Eemeli Suomi laittoi kiekon Ruotsin maaliin maalin edestä. Maali hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen, mutta Ruotsin päävalmentaja Johan Garpenlöv haastoi tuomion. Haaston jälkeen maali hylättiin. Koko nukkeshowhun meni aikaa noin 10 minuuttia.

Helsingin EHT-turnauksen voiton kuittasi Tshekki, joka kärsi ainoan pistemenetyksen Suomea vastaan. Ruotsi sai turnauksesta vain yhden pisteen ja jäi neljänneksi Venäjän jälkeen.