NHL-kierroksesta täysi pannukakku – vain kaksi ottelua pelattiin, neljä siirrettiin

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Viime yön ja tulevien öiden NHL-kierroksista on luvassa kärynneitä pannukakkuja vallitsevan maailmantilanteen takia. Pelaajia putoilee korona-protokollaan ja samalla koko joukkueita ja ottelut siirtyvät tuonnemmaksi. Ottaen huomioon jo Suomenkin tilanteen, niin voi kuvitella, mikä tilanne on olympiakaupunki Pekingissä.

NHL-pelaajien ja ylipäänsä kenenkään urheilijan osallistuminen talviolympialaisiin alkaa näyttää päivä päivältä epätodennäköisemmältä.

Toisessa viime yön ottelussa St. Louis Bluesin puolustaja Niko Mikkola onnistui maalinteossa.

Mikkolan ja venäläishyökkääjä Pavel Butshnevitshin taidonnäytteestä syntynyt 2–3-kavennusmaali jäi Winnipegissä laihaksi lohduksi, kun Jets vei ottelun lopulta maalein 4–2. Mikkola on tehnyt kaudella kaksi maalia.

Embed from Getty Images

Suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen vastasi New Jersey Devilsin 1–2-kavennusosumasta Pittsburgh Penguinsia vastaan. Kuokkanen ohjasi Ty Smithin laukauksen maaliin toisen erän alussa.

Isäntäjoukkue Devils hävisi ottelun maalein 2–3, kun Penguins porskutti seitsemänteen peräkkäiseen voittoonsa. Kuokkaselle maali oli neljäs tällä kaudella.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.