Scroll Top

Helsingin Jokerit kohtaa illan huippuottelussa Pasilassa TsSKA Moskovan

Jordan Schroder Andres Lindbäck Jokerit

Jokerit palaa maajoukkuetauolta, kun kotikaukalossa vastassa on TsSKA Moskova maanantai-illan huippuottelussa. Helsinkiläisten maalilla pelaa Janne Juvonen ja hyökkäykseen paluun tekevät Jordan Schroeder ja Jesse Joensuu.

Jokerit lähti maajoukkuetauolle kahden peräkkäisen tappion rasittamana. Vajaalla kokoonpanolla pelanneet punakeltaiset taipuivat ensin Spartak Moskovalle ja perään Dinamo Minskille. Sijoitus läntisessä konferenssissa on kolmas, mutta helsinkiläisillä on saman verran pisteitä kuin ykkösenä ja kakkosena olevilla Dynamolla ja SKA:lla.

Schroeder oli sivussa yhdeksästä pelistä loukkaantumisen takia ja palaa nyt tutulle paikalleen keskikaistalle. Joensuu taas ei pelannut Spartakia tai Dinamoa vastaan sairastumisen vuoksi. Lisäksi hyökkäykseen nousevat mukaan Kiekko-Vantaan riveissä Mestistä tällä kaudella pelanneet Kristjan Kombe ja Niclas Tenhovuori, joka on esiintynyt myös Jokereiden U20-joukkueessa.

Loukkaantumisten vuoksi tänään ovat sivussa John Norman ja Henrik Haapala. Sairastumisten takia pelikunnossa eivät ole Anders Lindbäck, Otto Leskinen, Alex Grant, Hannes Björninen, Julius Junttila ja Brian O’Neill.

Illan vastustaja TsSKA on lännessä neljäntenä pisteen päässä Jokereista yhden ottelun vähemmän pelanneena. Moskovalaiset tekivät maajoukkuetauolla ison hankinnan, kun Barysin tähtipakki Darren Dietz liittyi joukkueen vahvuuteen rahallista korvausta vastaan. Vielä on epäselvää, pelaako Dietz jo tänään Helsingissä.

Jokerit ja TsSKA kohtasivat Hartwall Arenassa marraskuun lopussa tasaisessa kamppailussa. Vieraat olivat tuolloin piirun verran parempia ja veivät pelin jatkoajalla lukemin 3-2. Tänään pelataan siis kauden toinen keskinäinen kohtaaminen.

Illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 11 Kalle Kossila – 71 Nicklas Jensen
77 Teemu Turunen – 10 Jordan Schroeder – 81 Iiro Pakarinen (A)
33 Markus Hännikäinen – 19 Veli-Matti Savinainen – 12 Marko Anttila (C)
63 Tommi Laakso – 86 Kristjan Kombe – 48 Henri Ikonen
61 Niclas Tenhovuori

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 41 Vitali Menshikov
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

30 Janne Juvonen (70 Tommi Tervo)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.