NHL-kierroksella viisi ottelua – Jesse Puljujärvi avasi maalihanat suomalaisittain

NHL Ovechkin

NHL-kauden toisena pelipäivänä kohtasivat muun muassa Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens. Isäntäjoukkue Toronto otti Montrealista voiton maalein 2–1.

Montrealin suomalaisista NHL-kautensa avasivat hyökkääjät Joel Armia ja Artturi Lehkonen. Armia oli jäällä noin 16 minuutin ajan ja Lehkonen vajaat yhdeksän minuuttia. Kaksikko lähti kaukalosta kuitenkin ilman tehopisteitä.

Illan toisessa ottelussa jäällä nähtiin reilun 17 minuutin ajan New York Rangersin Kaapo Kakko, joka jäi niin ikään tehopisteittä. Washington Capitals kuritti Rangersia 5–1.

Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin maalasi kahdesti ja nousi NHL:n pistepörssin kärkeen tehoin 2+2.

Puljujärvi laukoi Edmontonin 1–0-johtoon

Edmontonin Jesse Puljujärven onnistui avata NHL:n suomalaispelaajien maalihanat tämän kauden osalta.

Puljujärven rannelaukaus löysi tiensä maaliin Darnell Nursen ja Connor McDavidin avittamana. Edmonton meni suomalaislaukauksesta 1–0-johtoon Vancouver Canucksia vastaan, kun ensimmäistä erää oli pelattu liki 17 minuuttia.

Edmonton kukisti lopulta Vancouverin voittolaukauskilpailun jälkeen 3-2.