Saako Jokerit jo tänään tappioputkensa poikki Pasilassa?

Jokerit

Jokerit palasi kotikaukaloonsa tiistaina, jolloin Neftehimik hyödynsi paikkansa ja vei pisteet luvuin 6-3. Erityisesti isäntien puolustuspeli jätti toivomisen varaan, sillä vieraat pääsivät repaleisen viisikon keskellä aivan liian helposti maalille. Tänään tarvitaan siis ennen kaikkea tiiveyttä.

Tiistaina kokoonpanon ulkopuolella olleet Friman, Junttila ja Ikonen hyppäävät kehiin ja korvaavat Otto Leskisen, Kalle Kossilan ja Jesse Joensuun. Loukkaantuneiden listalla on Henrik Haapala.

Neljän ottelun tappioputkia Jokerit ei ole KHL-aikanaan monta kertaa kokenut. Heikoimmillaan joukkue on hävinnyt viisi ottelua peräjälkeen. Tämä tapahtui kaudella 2016-17. Syyskuun voittoputken ansiosta sijoitus on lännessä edelleen kolmas ja voitolla Jokerit nousisi tänään piikkipaikalle ohi SKA Pietarin ja Dynamo Moskovan.

Tämän illan vastustaja Sibir hävisi tiistaina Riiassa Dinamolle luvuin 1-4. Sitä ennen joukkue oli ottanut neljästä edellisestä pelistä kolme voittoa. Näissä kamppailuissa oli kaatunut muun muassa Salavat Julajev, joten siperialaisryhmä on menossa oikeaan suuntaan.

Jokerit ja Sibir ovat kohdanneet KHL:ssä 13 kertaa ennen tätä kautta. Voitot ovat menneet helsinkiläisten eduksi 9-4. Viime kaudella Jokerit voitti kotonaan 5-2 ja Novosibirskissä 4-3.

Torstai-illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:

13 Julius Junttila – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 10 Jordan Schroeder – 77 Teemu Turunen
33 Markus Hännikäinen – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

30 Janne Juvonen (39 Anders Lindbäck)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.