NHL-kierroksella vain kaksi peliä – Vegas ja Pittsburgh kairasivat voitot

Änäri2 Jääkiekko NHL

Joonas Donskoin ja Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche palasi kaukaloon tauon jälkeen. Avalanche oli viimeksi jäillä helmikuun alussa karanteenin takia.

Vegas Golden Knights päihitti coloradolaiset 1–0. Pelin ainoa maali nähtiin toisessa erässä, kun Max Pacioretty sai kiekon maaliin.

Helpolla Colorado ei voittoa antanut. Vegasin maalivahti Marc-Andre Fleury torjui ottelussa 30 kertaa. Ottelun jälkeen hänet valittiin parhaaksi pelaajaksi. Fleuryn coloradolaiskollega Philipp Grubauer torjui 23 kertaa.

Donskoi oli jäällä reilut 16 minuuttia ja Rantanen 21 minuttia. Donskoi ei laukonut kertaakaan kohti maalia mutta Rantaselle kirjatti kolme vetoa.

Pittsburgh Penguins päihitti Washington Capitalsin 6–3.

Ensimmäisen erän päätteeksi Penguins oli 2–1-johdossa. Toisessa erässä Washington pääsi tasoittamaan, mutta erä päättyi pittsburghilaisten 4–3-johtolukemiin ja tämän jälkeen kotijoukkue meni menojaan.

Pittsburgh-hyökkääjä Kasperi Kapanen kirjasi jääaikaa lähes 13 minuuttia ja hän laukoi maalia kohti kaksi kertaa.

Capitals ja Penguins kohtaavat seuraavan kerran tiistaina paikallista aikaa.