KORISVIHJE: NBA – Markkasen edustama Chicago Bulls matkaa Atlantan Hawksin vieraaksi

NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls kohtaa sunnuntai-iltana parhaaseen katseluaikaan Atlanta Hawksin Philips Arenalla.

Ottelun lähtökohdat ovat sikäli erilaiset, että kumpikin joukkue on kääntänyt katseensa jo ensi kesän varaustilaisuuteen, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että häviäminen on tässä kohtaa voittoja merkittävämpi tekijä sen lisätessä mahdollisuuksia kärkivaraukseen.

Embed from Getty Images

Chicago on All-Star -tauon jälkeen penkittänyt kaksi avausviisikkoon kuuluvaa vakiojäsentään, sentteri Robin Lopezin sekä takamies Justin Holidayn. Viime keskiviikkona kyseistä kaksikkoa peluutettiin avausneljänneksen ajan, mutta ennen sitä he olivat istuneet penkillä siviilit päällä jo useita pelejä. Muutokset ovat näkyneet tulostaululla, sillä Bulls on onnistunut kairaamaan 19 viime pelistään ainoastaan neljä kertaa merkinnän voittosarakkeeseen. Kaiken kaikkiaan 65 pelistä joukkue on napannut 22 voittoa ja majailee Itäisessä konferenssissa tällä hetkellä sijalla 12, takanaan Brooklyn Nets, Atlanta Hawks sekä Orlando Magic. Bullsin tähtilupaukset, tehotrio Zach Lavine – Kris Dunn – Lauri Markkanen ovat toimineet joukkueensa ykköspyssyinä kuluvan kauden aikana. Tulosvastuu lepää pitkälti näiden herrojen harteilla Atlantaakin vastaan.

Atlanta on poistunut kauden aikana 20 kertaa pelistä voittajana. Tulosvastuuta on kantanut läpi kauden Dennis Schroder, joka on heittänyt palloa sukkaan peräti 19,2 pisteen keskiarvolla. Joukkue seilaa kahden ottelun tappioputkessa, mutta viimeisen kymmenen pelin otanta on Bullsia parempi, kolme voittoa ja seitsemän tappiota.

Embed from Getty Images

Joukkueet ovat kohdanneet kahteen otteeseen tällä kaudella ja Chicago on voittanut kummatkin kamppailut. Vastaavanlainen tulos on tälläkin kertaa realismia, sillä Bullsilla on marssittaa parketille paremmin valmennettu joukkue, joka pystyy myös kierrättämään rosteriaan laajemmin kuin illan vastustaja. 

Peli on nähtävissä muun muassa Jimiltä klo 21:30 alkaen.

NBA

Atlanta Hawks – Chicago Bulls
Kello 21:30

Bulls @ 2.10 ComeOn

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.