NBA – Dallas Mavericksin voittoputki poikki

NBA:ssa pelattiin yöllä vaan kaksi ottelua.

Toisessa ottelussa Dallas Mavericks hävisi Los Angeles Clippersille 99-114. Molemmat joukkueet olivat voittoputkessa. Clippersin osalta se jatkui jo kuuden ottelun mittaiseksi kun Mavericksin putki jäi viiden ottelun mittaiseksi.

Joukkueet ovat peräkkäin sijoituksissa läntisessä konferenssissa. Clippers on kolmantena ja Mavericks neljäntenä.

Ottelun paras pistemies oli Kawhi Leonard, joka nakutti 28 pistettä, nappasi kahdeksan levypalloa ja antoi neljä koriin johtanutta syöttöä. Toiseksi paras pistemies oli niinikään Clippersin Paul George, joka teki 26 pistettä, poimi neljä levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä. Mavericksin paras pistemies oli slovelialainen Luka Doncic. Hän pussitti 22 pistettä, otti kahdeksan levypalloa ja antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Peliaikaa Doncic kuittasi yli 34 minuuttia.

Embed from Getty Images

Toisessa pelissä kohtasivat Denver Nuggets ja Washington Wizards. Kotijoukkue kuittasi helpohkon voiton pistein 117-104. Nuggets on läntisessä konferensissa toisena ja sen voittoputki on jo kuusi ottelua. Wizards sen sijaan on itäisessä konferensissa pudotuspeliviivan ulkopuolella kymmenentenä.

Ottelun paras pistemies oli Washingtonin Jordan McRae. Hän teki 21 pistettä, poimi neljä syöttöpistettä ja antoi kolme koriin johtanutta syöttöä.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.