Jalkapallo – Zlatan Ibrahimovicista tuli menestyneen ruotsalaisseuran osaomistaja

Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa pelaava Hammarby on tiedottanut, että jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on seuran uusi osaomistaja. Jalkapallotähti on ostanut itselleen puolet AEG Swedenistä, joka tekee samalla miehestä myös seuraomistajan. Hammarby oli viime kaudella Ruotsin liigassa hienosti kolmas, joten seura pelaa ensi kaudella myös europelejä ainakin Eurooppa -liigan karsintojen muodossa.

Zlatan kertoi olevansa tyytyväinen ja iloinen uuteen ratkaisuun ja odottavansa yhteistyötä Hammarbyn kanssa mielenkiinnolla.

Olen aina pitänyt seurasta ja sen faneista. Olen vaikuttunut siitä, miten joukkue menestyi viime kaudella sekä kentällä että sen ulkopuolella, Ibrahimović kommentoi.

Myös Hammarbyn puheenjohtaja Richard von Yxkull oli varsin fiiliksissä tähtipelaajan littymisestä seuran omistajien joukkoon, sillä Zlatan tuo varmasti seuralle myös media ja PR-arvoa. jota ei pohjoismaisilla jalkapalloseuroilla ole ikinä liikaa.

Zlatan Ibrahimovićin saaminen mukaan tuntuu todella hyvältä, sillä hän on intohimoinen ja hänellä on oikea voittajamentaliteetti, von Yxkull hehkuttaa Hammarbyn sivuilla.

Zlatanin pelaamisesta ruotsalaisseurassa ei ole tietoa vaikka mies on mitä ilmeisimmin etsimässä uutta seuraa itselleen. Viimeiset kaksi kautta ruotsalaistähti on pelannut MLS-liigassa Los Angeles Galaxyn riveissä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.