Naisten maailmanlistan ykkönen putosi Australian avoimista

Tennis geemedia

Naisten maailmanlistan ykkönen, Australian Ashleigh Barty putosi Australian avoimen tennisturnauksen välieristä. Barty hävisi naisten kaksinpelin puolivälieränsä Tshekin Karolina Muchovalle erin 6–1, 3–6 ja 2–6.

Barty oli myös turnauksen ykkössijoitettu, kun taas Muchova lähti kisaan sijoituksella 25. Barty hallitsi suvereenisti ensimmäistä erää, mutta Muchova keräsi itsensä toisessa erässä.

Muchova kohtaa välierässä yhdysvaltalaisen Jennifer Bradyn, joka voitti puolivälierässään niin ikään yhdysvaltalaisen Jessica Pegulan erin 4–6, 6–2 ja 6–1. Brady on sijoitettu Australian avoimissa sijalle 22., Pegula oli sijoittamaton.

Naisten kaksinpelin toinen välieräpari on Japanin Naomi Osaka ja Yhdysvaltojen Serena Williams.