Jälleen uusi suomalaistähti NHL-taivaalla – Janne Kuokkasella kolmen tehopisteen ilta

Änäri2 Jääkiekko NHL

New Jersey Devilsin suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen vietti kolmen tehopisteen iltaa jääkiekon NHL:ssä tiistaina. Kuokkanen kirjasi kolme syöttöpistettä, kun Devils haki New York Rangersilta 2-5 -voiton.

New Jerseyn ensimmäisessä, toisessa ja neljännessä maalissa mukana ollut Kuokkanen valittiin pelin jälkeen ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Embed from Getty Images

Viime kaudella Carolina Hurricanesin riveistä kesken kauden Devilsiin siirtynyt 22-vuotias suomalaishyökkääjä on nyt pelannut NHL-uransa aikana 22 ottelua. Kuokkasen saldo on tällä kaudella kymmenen ottelun jälkeen 1+5. Maalitilinsä hän avasi tammikuun lopussa Buffaloa vastaan.

Devilsille ottelu oli ensimmäinen tammikuun lopun jälkeen. Karanteeni siirsi joukkueen seitsemän ottelua.

Pisteiden makuun tiistain kierroksella pääsivät myös Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjät Joonas Donskoi (0+2) ja Mikko Rantanen (0+1). Colorado nappasi vierasvoiton Vegas Golden Knightsista, kun Nazem Kadri teki Avalanchen 2-3 -voittomaalin ajassa 59.19.

Donskoi alusti Kadrin osuman ja oli myös 1-2 -johtomaalin ykkössyöttäjä. Rantanen alusti ottelun avausmaalin.

Suomalaismaalivahdeista kierroksella tositoimissa nähtiin vain Minnesota Wildin Kaapo Kähkönen. Seitsemättä kertaa tällä kaudella Wild maalia vartioinut Kähkönen venyi kiekon eteen 25 kertaa, kun Los Angeles Kings juhli 4–0-kotivoittoa.

Embed from Getty Images

NHL-kierroksen tulokset

Buffalo–NY Islanders 0–3
Pittsburgh–Washington 1–3
NY Rangers–New Jersey 2–5
Vegas–Colorado 2–3
Los Angeles–Minnesota 4–0

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.