Murray Wimbledonin voittoon

image

Kanadan Milos Raonicista (ATP 7) ei ollut haastamaan Wimbledonin finaalissa Andy Murrayta (ATP 2). Murray vei ottelun suoraan kolmessa erässä 3-0.

Ensimmäinen erä oli maailman klassisin tenniserä, jossa Murray hoiti yhden syötönmurron ja erä oli siinä lukemin 6-4. Aikaa ensimmäinen erä vei 42 minuuttia.

Toiseen erään Raonic skarppasi ja molemmat pitivät oman syöttönsä ja erä meni Tiebrakeen. Murray oli vain yksinkertaisesti liian hyvä ja kanadalaiasesta ei ollut murtamaan ”isäntämaan” tennisässää. Murray mursi ensimmäisen ja viidennen pallon ja toinen erä oli ohi hiukan yli tunnissa.

Kolmas erä oli kopio toisesta ja jälleen mentiin Tiebrakeen. Murray oli suvereeni ja hävisi ottelun ensimmäisen ja viimeisen syöttönsä ottelun toiseksi viimeisessä pallossa. Kolmannen erän Tiebrake oli ohi lukemin 7-2 ja Murray oli valmis nostamaan voittajan maljan kohti taivasta.

Andy Murray voitti turnauksen toisen kerran. Ensimmäinen voitto tuli vuonna 2013.