MLB: Phillies isännöi Natsia

Gamblers MLB

MLB:tä on tahkottu jo muutama viikko mutta sarja on edelleen niin alussa, että betsaaminen ja etenkin tipsaaminen on pirun hankalaa ja tehdään edelleen niin, että pidetään panokset pieninä!

Liigassa parhaat joukkueet alkavat jo erottua ja huonot joukkueet niin ikään. Se tuntuu hullunkuriselta, että liigassa, jossa pelataan puolen vuoden ajan lähes joka päivä, niin totaaliset suunnanmuutokset ovat äärimmäisen harvinaisia. Ainoa poikkeus on joukkueiden totaaliset väsähtämiset mutta se on niiden joukkueiden ongelma; aikaa kauden valmistautumiseen on puoli vuotta.

Mutta se siitä, mennään asiaan!

Philadelphia Phillies on aloittanut kauden vahvasti ja syystäkin! Joukkueen pre-season meni kelvollisesti ja koko alkuvuoden joukkueesta kantautui pelkästään positiivisia uutisia niin kauteen oli hyvä lähteä ja se näkyy tämän hetkisissä otteissa. Joukkueen kymmenestä viimeisestä pelistä se on hävinnyt vain kaksi ja voitot ovat olleet vakuuttavia. Joukkue on National Leaguessa kolmantena huikealla prosentilla mutta sitä on turha tuijottaa tässä vaiheessa.

Nats sen sijaan on ollut yksi alkukauden synkistä pettymyksistä. Viisi voittoa ja viisi tappiota kymmenestä viimeisestä ei ole katastrofi ja joukkueen voittoprosentti .500% ei ole kelvoton mutta ilmeen on muututtava mikäli World Series kiinnostaa. Toukokuussa ollaan jo viisaampia washingtonilaistenkin kanssa mutta tällä hetkellä ei hyvältä näytä. Stephen Strasbourg, Silmäpuoli Max ja Patrick Corbin saavat luvan ottaa suurempaa otetta ja joukkueen ACE:n on löydyttävä!

Tänään Philliesin kummulle kapuaa Vince Velasques, kuka on pelannut yhdessä pelissä ja siinäkin bullpeninä. Velasques on kysymysmerkki, se on vääjäämättä selvää! Mutta selvää on myöskin se, että Phillies ei kummulle laittaisi ketään kuka sinne ei ole valmis. Gee veikkaa Velasquesille max ERA 2.00 kauden ensimmäiseen starter-peliin.

Washingtonin kummulle kapuaa erittäin kokenut Annibal the Hanniball. Mies on kokenut myrskyt ja maanjäristykset mutta silti hänet nähdään vuosi vuodelta kummulla. Annibalin aika on jo mennyt, se on valitettavaa mutta ikä ei tule yksin, sen on Gee todennut aamukusella jo vuosia. Annibal on kauden aikana syöttänyt kerran ja se kerta meni niin päin persettä kuin olla saattaa. 4.0 IP ja ERA 9.00 kertoo riittämiin.

Lähdetään hakemaan Philliesille selvää rutiinivoittoa. Kerroin on loistava!

MLB

Philadelphia Phillies
Kello 02:05

Phillies @ 1.71 Bet888
Osumatodennäköisyys: Large
Panos: Tiny

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.