Scroll Top

MLB-AVAUS: Tampa Bay Rays – New York Yankees

Gamblers MLB

Tänään se alkaa, kun MLB 2017 starttaa käyntiin! Vuorossa on kolme ottelua ja enimmäisenä vuorossa on Tamba Bay Rays ja vieraana New York Yankees. Toisena on vuorossa on Arizona Diamondbacks ja Fransisco Giants ja kaiken huipuksi Suomen aikaan yöllä St. Louis Cardinals ja Chicago Cubs.

TAMPA BAY RAYS – NEW YORK YANKEES

Tampa Bay ja Yankees ovat tuttu avauspari ja etenkin Tampan Pitcheri on tuttu näky avauskummulla. Purkkaa jauhava ja kohtalaisen rennolla otteella esiintyvä Archer on syöttänyt kaksi kertaa avauspäivänään häviten molemmlla kerroilla.

Embed from Getty Images

Archer ayötti viime kaudella Yankeesia vastaan 0-3 ERA 3.86 ja koko Raysin kausi Yankeesia vastaan meni vihkoon häviten 8-11 ja kyseessä oli toinen kausi putkeen kun Yankees korjasi potin kotiin.

Yankeesin kummulla aloittaa 28-vuotias Masahiro Tanaka. Tanaka pyyhki Archerin viike kaudella kaikissa statseissa. 14-4 ja ERA on 3.08 on huikea lukema, selkeästi keskiarvoa parempi. Raysia vastaan Tanakalla on huikeat recordit 4-0 ERA 2.88. Koko urallaan Tanaka on voittanut Raysin 6-0.

Embed from Getty Images

On selvää, että Yankees lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja siihen me tällä kertaa iskemme! Eovaldin puuttuminen Raysin Rosterista ei ainakaan paranna tampalaisten mahdollisuuksia.

MLB

Tampa Bay Rays – New York Yankees
Kello 20:10

Yankees @ 1.83 BET365

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.