MLB: Alex Rodriguez hyllylle ja uransa päätökseen

image

Yksi kaikkien aikojen suurimmista, Alex Rodriguez on hyllytetty Yankeesissa ja samassa yhteydessä mies ilmoitti lopettavansa uransa. Osapuolet pääsivät sopuun Rodriguezin roolista puolentoista vuoden ajaksi, kunnes hänen sopimuksensa päättyy.

Embed from Getty Images

Rodriguez löi urallaan 696 home runia, joka on kaikkien aikojen neljänneksi kovin tulos, hänelle kerty 2084 RBI, batting average oli .295 ja supertähti oli 14 kertaa All-Stars miehistössä. Lisäksi Rodrigues valittiin AL:n MBP:ksi ja hän voitti Yankeesin kanssa kerran World Seriesin vuonna 2009.

41-vuotias Rodriguez ilmoitti päätöksestä ja tapahtuneesta kyynelet silmissä mutta kaikki hyvä loppuu joskus. Tämän kauden saldo .204 ja yhdeksän home runia eivät miellyttäneet seuraa ja kyseiseen ratkaisuun päädyttiin.

Embed from Getty Images

Rodriguez teki aikoinaan 10-vuoden sopimuksen new yorklaisten kanssa arvoltaan 275 miljoonaa dollaria. Hänen vuosipalkkansa on 21 miljoonaa dollaria ja Yankees ilmoitti maksavansa kyseisen summan ensi kauden loppuun, jolloin sopimus olisi päättynyt. Näin ollen Rodriguezista tuli kerta heitolla MLB:n historian kovapalkkaisin neuvonantaja.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.