Mira Potkonen hävisi alle 60kg naisten MM-välierän

Suomen Mira Potkonen tavoitteli lauantaina alle 60kg finaalipaikkaa. Potkosen vastustajaksi asteli täysin tuntematon nimi, Kiinan Wang Cong. Kilpailut käytiin Venäjän Ulanissa. Otteluaika oli 3x3min. Potkonen oli punaisessa nurkassa ja kiinalainen sinisessä.

Ottelu lähti Potkosen tasaisesti liikenteeseen. Suomalainen oli varsinainen iskukone ja lyöntejä sateli, mutta niiden osoite oli huti. Tuomari joutui muutaman kerran puuttumaan erän kulkuun. Kiinalainen tuli myös todella lujaa päälle.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Kiinalainen siirtyi hivenen tarkkailuasemiin ja hän säästeli voimiaan Potkosen jatkaessa iskusarjojaan. Molemmissa kulmauksissa oli havaittavissa väsymystä erän päätyttyä.

Kolmannessa erässä kiinalainen lisäsi kaasua ja hän sai hyvin osumia perille. Potkosella ontui hiukan iskutarkkuus ja se valitettavasti kostautui.

Todella iskuvoimainen ja hyvän ottelusilmän omaavan kiinalaisen käsi nostettiin lopulta pystyyn ja Potkosella oli tyytyminen pronssisijaan.