Scroll Top

Mestareiden liiga jatkuu Riihimäen Cocksin osalta Ruotsissa

Kovassa otteluruuhkassa porskutteleva Riihimäen Cocks kohtaa lauantaina Mestareiden liigassa kivikovan ruotsalaisryhmittymän, IK Sävehofin.

Riihimäen Cocksilla on ollut koko syksy ruuhkainen. SM-liigan lisäksi joukkue on pelannut Mestareiden liigaa lähes viikoittain. Ruuhka on näkynyt muun muassa siinä, että Cocks on SM-liigassa vasta neljäntenä, joka on täysin poikkeuksellista. Viime ottelussa se hävisi Dickenille ja helsinkiläiset johtavatkin liigaa puhtaalla pelillä.

Cocks on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelusta kolme mukaanlukien kaikki ottelut. Mestareiden liigassa se on lohko C:ssä toiseksi viimeisenä saalistaen kaksi voittoa. Sen takana on ainoastaan Eurofarm Rabotnik. Viime pelissä Portugalissa Sporting oli riihimäkeläisiä parempi luvuin 38-29.

IK Sävehof on kotimaan Handbollsliganissa vasta sijalla seitsemän. Se on ilmoittanut, että sen päätavoite on Mestareiden liiga, joten vastaan tulee kovalla motivaatiolla pelaava joukkue. Se aloitti kauden todella terävästi mutta senkin vauhti on hiipunut mitä todennäköisemmin otteluruuhkan takia. Ruotsalaiset kohtasivat Cocksin syyskuussa Riihimäellä ja he olivat parempia lukemin 25-30. Mestareiden liigassa joukkue on toisena ja kun kaksi menee jatkoon niin Sävehofilla on melkein pakkovoiton paikka. Sporting hengittää perässä pisteen erolla, joten motivaatiosta ottelun ei luulisi olevan kiinni.

KÄSIPALLO, MESTAREIDEN LIIGA

IK Sävehof – Riihimäen Cocks
Kello 17:00

Sävehoff -3.5 @ 1.86 ComeOn
Panos: Medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.