Scroll Top

Cocks jatkaa tänään Mestareiden liigan taivaltaan, lue ennakko ja vihje!

Käsipallon Mestareiden liiga jatkuu tänään Riihimäen Cocksin osalta ja tällä kertaa vuorossa on kotiottelu Riihimäellä. Vastaan tulee Eurofarm Rabotnik Pohjois-Makedoniasta. Vieraissa Cocks hävisi Rabotnikille yhdellä pisteellä 31-30. Nyt riihimäkeläisillä olisi revanssin paikka.

Cocksilla on jäljellä Mestareiden liigassa kaksi peliä. Tämän päivän ottelun jälkeen se kohtaa vielä Presovin. Edellisessä ottelussa Cocks kohtasi kotonaan Bidasoa Irunin ja kyyti oli kylmää. Ottelu päättyi 18-28. Tänään on vuorossa aivan eri kaliberin vastustaja.

Nico Rönnberg oli viime sunnuntain Irun-pelistä sivussa vatsataudin takia, mutta nyt karjaalainen on valmiina peliin ja Rönnbergin tärkeys joukkueelle tunnetaan. Rönnbergin pelaaminen antaa päävalmentaja Gintaras Savukynasille lisää vaihtoehtoja hyökkäyskuvioihin.

Cocksin kapteeni Teemu Tamminen on kahdeksan kierroksen jälkeen Mestarien liigan maalipörssissä jaetulla kahdeksannella sijalla. Hän on viimeistellyt Cocksille 44 maalia. Suoritus on suomalaispelurilta erinomainen

Cocksilla on ollut viime aikoina ongelmia viimeistelyssä ja siihen joukkue tarvitsee parannuksen. Irun pelissä joukkue epäonnistui yli kymmenessä suoraan maalivahtia vastaan heitetyssä tilanteessa.

Cocks on tunnettu erittäin vaarallisena kotijoukkueena ja tänään se pääsee ykköskokoonpanolla otteluun.

Gee lähtee hakemaan Cocksin voittoa pelistä!

KÄSIPALLO, MESTAREIDEN LIIGA

Riihimäen Cocks – Eurofarm Rabotnik
Kello 19:00

Cocks @ 2.25 888sport
Panos: medium

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.