Markkanen alkaa päästä tasolleen!

Miami Heat voitti Chicago Bullsin 110-105. Lähes 38 minuuttia pelannut Lauri Markkanen teki 22 pistettä, poimi seitsemän levypalloa, antoi kolme koriin johtanutta syöttöä ja kirjasi yhden riiston. Kymmenestä kolmen pisteen yrityksestä Markkanen upotti neljä.

Zach LaVine on ollut Bullsin paras pistemies edellisissä otteluissa mutta nyt hän jäi Markkasen taakse 18 pisteellään. Miamin tehomies sen sijaan oli 27 pistettä nakuttanut Tyler Herro.

Pisteillä mitattuna ottelu oli Markkasen kauden kolmanneksi paras. Markkasen otteissa alkaa aivan selkeästi näkyä tottuminen uuteen pelitapaan, vastuu ja hän saa kykynsä paremmin esille. Lisäksi Markkasen kolmen pisteen heitot alkaa uppoamaan koko ajan paremmin.

Bullsin saldona on nyt kahdeksan voittoa ja 16 tappiota. Miami on ollut Bullsille hankala vastustaja sillä aurinkorannikon joukkue on voittanut kauden molemmat keskinäiset ottelut.

Ottelu oli täysin Bullsin voitettavissa ja he olikin avausneljänneksellä parhaimmillaan 11 pisteen johdossa. Pääosin ottelu oli hyvin tasainen.

Bulls kohtaa seuraavaksi maanantai-iltana kotonaan hallitsevan mestarin Toronto Raptorsin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.