Barkov onnistui – lue kierrosraportti

Florida Panthers voitti San Jose Sharksin 5-1. Aleksander Barkov teki maalinsa ottelun ensimmäisessä erässä Jevgeni Dadonovin esityöstä. Suomalainen on tehnyt nyt kymmenen maalia tällä kaudella. Barkov sai ottelusta tilillensä myös yhden syöttöpisteen kun hän antoi Keith Yandlen ylivoimamaaliin syötön. Viidennessä perättäisessä ottelussa tehopisteiden makuun päässyt Barkov johtaa tämän kauden suomalaisten tehopörssiä ja on koko NHL:n pistepörssissä sijalla 11. tehoin 10+26=36.

Vegas Golden Knights hävisi New York Rangersille puhtaasti 0-5. Rangersin Kaapo Kakko sai yhden syöttöpisteen, kun hän antoi syötön Mika Zibanejadin 0-5 maaliin. Kakon tehot on tältä kaudelta nyt 6+7.

Winnipeg Jets voitti Anaheim Ducksin 3-2. Patrik Laine jäi vaille tehopisteitä mutta kellotti peliaikaa yli 20 minuuttia. Winnipeg on läntisessä konferensissa kärjen tuntumassa ja Anaheim toiseksi viimeisenä.

Chicago Blackhawks hävisi Arizona Coyotesille voittolaukausten jälkeen 3-4. Blackhawksin Olli Määttä oli edelleen sairastuvalla ja Antti Raanta Arizonan luukkuvahtina, niin suomalaisia ei nähty kentällä.

Edmonton Oilers hävisi Buffalo Sabresille jatkoajan jälkeen 2-3. Edmontonin Markus Granlund jäi vaille tehopisteitä ja kuittasi jääaikaa noin 11 minuuttia. Buffalon Henri Jokiharju pelasi tasan 17 minuuttia ja Rasmus Ristolainen yli 25 minuuttia. Suomalaiset eivät päässeet tehopisteille.