Scroll Top

Luuletko Mikko Rantasen uuden huippusopimuksen olevan kallis? Katso tästä, mitä MLB-pelaajat tienaavat!

Gamblers MLB

Vaikka baseball alkaa olemaan Suomessa jo monen tiedossa, keskivertokansalaisella ei tunnu olevan mitään hajua siitä, miten paljon MLB:n huippupelaajat tienaavat. Mikko Rantasen tulevan sopimuksen oletetaan olen jopa 10 000 000$ kaudessa, mutta kyseisillä tuloilla ei sijoituta Major Baseball Leaguen palkkatilastossa edes 100 parhaimman joukkoon.

Embed from Getty Images

Kyllä, perus USA:n kansalainen tienaa noin 56 616 dollaria vuodessa ja kyseisellä summalla voi ostaa Suomeen suhteutettuna kivan asunnon, ostaa maapähkinävoita ja tilata satojen maksullisten kanavien joukosta ne parhaat, joista katsella kuka mitäkin. Kyseisellä summalla ei kuitenkaan liiku yksikään MLB-ammattilainen kotiaan pidemmälle. MLB:n minimipalkka on vuodessa 500 000$ ja kyseessä ovat tuolloin koskaan kentälle pääsemättömät pelaajat. Kyseessä on lähinnä Spring Leaguessa kynsiään näyttävä rookiet, jotka pyörähtävät liigassa muutaman tovin.

Embed from Getty Images

Suhteessa pelien määrään, 162 kappaletta vuodessa ja mahdollinen postseason, MLB:n pelaajat ovat ylimääräisesti parhaiten palkittuja urheilijoita Yhdysvalloissa. Katsotaan, ketkä ovat kaudella 2019 parhaiten palkittuja baseball-pelaajia.

1. Stephen Strasburg

Palkka $38.3 miljoonaa

2. Max Scherzer

Palkka $37.4 miljoonaa

Embed from Getty Images

3. Zack Greinke

Palkka $34.5 miljoonaa

4. Mike Trout

Palkka $34.1 miljoonaa

5. Clayton Kershaw

Palkka $31 miljoonaa

6. David Price

Palkka $31 miljoonaa

7. Miguel Cabrera

Palkka $30 miljoonaa

Embed from Getty Images

8. Yoenis Cespedes

Palkka $29 miljoonaa

9. Albert Pujols

Palkka $28 miljoonaa

10. Justin Verlander

Palkka $28 miljoonaa

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.