Lomotivin ja Jokereiden ottelu ratkaistiin vasta jatkoajalla

Lokomotiv Yaroslavl ja Jokerit kohtasivat jo viidennen kerran tällä kaudella ja vielä kohtaamisia on jäljellä kaksi. Joku voisi esittää kysymyksen, onko seitsemässä runkosarjakohtaamisessa mitään järkeä mutta jätetään se toiseen artikkeliin.

Jokerit siirtyi avauserässä johtoon Jesse Joensuun maalilla. Esityön maaliin teki Peter Regin. Toisessa erässä Lokomotiv siirtyi 2-1 johtoon Artum Kayumovin kahdella maalilla. Juuri ennen toisen erän loppua Jokerit tasoitti tilanteeksi 2-2 Jesse Joensuun illan toisella osumalla.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Kolmannessa erässä uransa parasta kauttaan pelaava Mikko Lehtonen siirsi Jokerit jo johtoon mutta kotijoukkueen Magnus Pääjärvi tasoitti pelin ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla Petri Kontiola rankaisi Veli-Matti Savinaisen ja Henrik Haapalan esityöstä Jokerit 3-4 voittoon.

Jokereiden pisteputki on nyt kahdeksan ottelun mittainen. Seuraavaksi helsinkiläiset kohtaavat lauantaina Suomen aikaa vieraissa HK Sotshin.