Scroll Top

Lisää liigoja avautuu loppuviikosta penkkiurheiljalle ja betsaajalle

Tällä hetkellä maailmalla on saatu nauttia kymmenistä lajeista vaikka toisin voisi luulla. Betsaaminen on edesauttanut seuraamista todella paljon ja sitä kautta on saanut muun muassa voimasuhteista jotain kuvaa.

Mukana on ollut lajeja, joista osassa ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä ja lisäksi hyvin kannattaviakin lajeja ja liigoja. Kauhuesimerkkinä voidaan nostaa Venäjältä 3×3 kiekko-ottelut, jotka pelataan siniviivan sisällä ja loton veikkaaminen on helpompaa kuin kyseisen liigan ottelut.

Jalkapallossa on ollut pelejä jo ympäri maailmaa. Osa liigoista on ollut ihan pelikelpoisia mutta nyt on luvassa lisää ja valoa tunnelin päässä.

Nostetaan ensimmäisenä esiin Etelä-Korean kaikki liigat ja betsattavana olevat K League 1 ja K League 2 sekä Cup. Kyseinen maa on vaikea betsattava ja Gee kehoittaa pitämään panokset matalana. Kuntokysymykset tällaisen tilanteen jälkeen on enemmän kuin mysteereitä ja pelit voi mennä miten tahansa.

Osa lauantain 9.5.2020 otteluista

Lisäksi lauantaina starttaa Färsaarten Premier League. Kyseisen maan TV-oikeudet kipusi hetkellisesti kalliimmiksi kuin Valioliigan, joten voitaneen päätellä, että kysyntää on. Sama betsauksen kanssa, todella vaikeita pelejä alkuun ja on mahdoton tietää, miten yksilöt ovat pitäneet kuntoaan yllä, miten joukkueiden kanssa on hiottu taktiikoita jne.

Mutta mikä kaikkein parasta, tunnelin päässä alkaa näkyä valoa ja uusia liigoja starttaa!! Toivotaan, että takapakkia ei tule ja tämä on vasta alkusoittoa liigojen alkamiselle.

Nautinnollisia hetkiä kaikille penkkiurheilijoille!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.