Lauri Markkanen loukkaantui Chicago Bullsin kolmannessa peräkkäisessä tappiopelissä

Chicago Bulls kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun Golden State Warriors siirtyi viime minuuteilla voittoon lukemin 129–128.

Ottelu päättyi ikävällä tavalla, sillä Lauri Markkanen loukkaantui vain muutamaa minuuttia ennen loppuvihellystä. Suomalaistähti loukkasi nilkkaansa, kun hänen joukkuekaverinsa Wendell Carter osui suomalaiseen hyökkäysalueella. Markkasella diagnosoitiin ensiarvioiden mukaan ruhjevamma pohkeessa.

Markkanen ehti takoa ennen loukkaantumistaan 23 pistettä. Suomalaisen tehosarake oli ennen loukkaantumista +13 ja samalla koko joukkueen paras.

Bullsista pisteitä pussitti enemmän ainoastaan 33 pistettä heittänyt Zach LaVine.

Bullsin kauden ensimmäinen voitto oli lähellä, sillä joukkue johti ottelua vielä päätösneljännekselle lähdettäessä neljällä pisteellä. Markkasen jalkavamman jälkeen Golden State Warriors kuitenkin meni ohi ja voitti koko ottelun.