Jokerit kohtaa tyhjässä kotihallissaan Teemu Pulkkisen edustaman Lokomotiv Jaroslavlin

Jokerit ei tee isoja muutoksia kokoonpanoonsa maanantai-illan kotiotteluun Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Anders Lindbäck jatkaa edelleen tolppien välissä.

Ruotsalaisvahti torjui 33 kertaa, kun Jokerit kukisti Severstalin tapaninpäivänä voittomaalikilpailun jälkeen luvuin 4-3. Tämän päivän kamppailu on hänelle neljäs peräkkäinen Jokereiden maalilla. Janis Kalnins on toisena maalivahtina kokoonpanossa, kuten oli toissapäivänäkin.

Kenttäpelaajien osalta Jokerit jatkaa samalla miehityksellä kuin lauantaina. Ketjut ovat samassa muotissa, mutta pakkipareihin tulee yksi muutos, kun Sami Lepistö ja David Sklenicka vaihtavat paikkaa päittäin.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Iiro Pakarinen, Saku Mäenalanen sekä Markus Hännikäinen. Pakarisen paluu ajoittunee tammi-helmikuun vaihteeseen, Mäenalasen tilaa seurataan viikko kerrallaan ja Hännikäinen joutuu odottamaan KHL-debyyttiään alustavan arvion mukaan vielä 2-3 viikkoa. Kokoonpanon ulkopuolella ovat lisäksi puolustajat Niklas Friman, Tommi Kivistö ja Nuutti Viitasalo sekä hyökkääjä Aleksi Halme.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit on läntisessä konferenssissa edelleen kahdeksantena 4-6 ottelua edellä olevia vähemmän pelanneena. Tämän illan vastus Lokomotiv on kolmantena 11 pistettä edellä, mutta on pelannut neljä ottelua helsinkiläisiä enemmän.

Lokomotiv saapuu Helsinkiin hyvässä iskussa, sillä kahdeksasta viime pelistä on tullut kuusi voittoa. Viimeksi joulupäivänä kotikaukalossa jalkoihin jäi Sotshi luvuin 6-3, kun isännät takoivat kolme maalia päätöserässä vastustajan verkkoon.

Jokerit ja Lokomotiv ovat tällä kaudella kohdanneet jo kolmeen otteeseen ja voitot ovat helsinkiläisten eduksi 2-1. Molemmat ovat olleet voitokkaita vieraskaukalossa, sillä Jokerit voitti Jaroslavlissa luvuin 3-2 ja 4-1, kun taas Lokomotiv kuittasi pisteet Helsingistä numeroin 4-2.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 ja pelataan ilman yleisöä.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
48 Henri Ikonen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
90 David Sklenicka – 64 Jonathan Pudas
36 Jakub Krejčík – 18 Sami Lepistö

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.